Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Refernce method). (ISO 3727-2:2001)
Automaticky přeložený název:
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 2: Stanovení obsahu tukuprosté sušiny (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 29.7.2002
Označení normy: UNE-EN ISO 3727-2:2002
Datum vydání normy: 29.7.2002
Kód zboží: NS-565898
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.