Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 3: 18O-IRMS analysis of water in wine vinegar
Automaticky přeložený název:
Kvasný ocet - Izotopová analýza kyseliny octové a vody - Část 3: 18O-IRMS analýza vody ve vinném octě.
NORMA vydána dne 12.6.2013
Označení normy: UNE-EN 16466-3:2013
Datum vydání normy: 12.6.2013
Kód zboží: NS-556646
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
7.7.2010
24.3.2010
2.2.2011
7.7.2010
7.7.2010
30.3.2011
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 29.04.2024 (Počet položek: 2 896 215)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.