Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
DETERMINATION OF THE PHOSPHORUS CONTENT OF CHEESE AND PROCESSED CHEESE PRODUCTS. REFERENCE METHOD.
Automaticky přeložený název:
Stanovení fosforu OBSAHU a tavených sýrových výrobků. Referenční metodou.
NORMA vydána dne 15.1.1986
Označení normy: UNE 34873:1986
Datum vydání normy: 15.1.1986
Kód zboží: NS-571580
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.