Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
PROCESSED CHEESE PRODUCTS. DETERMINATION OF THE PROTEIN CONTENT.
Automaticky přeložený název:
Produktů taveného sýra. STANOVENÍ obsah bílkovin.
NORMA vydána dne 15.1.1986
Označení normy: UNE 34871:1986
Datum vydání normy: 15.1.1986
Kód zboží: NS-571578
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.