Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ANHYDROUS MILK FAT. DETERMINATION OF THE PEROXIDE VALUE.
Automaticky přeložený název:
Bezvodý mléčný FAT. STANOVENÍ peroxidu hodnoty.
NORMA vydána dne 15.1.1986
Označení normy: UNE 34866:1986
Datum vydání normy: 15.1.1986
Kód zboží: NS-571576
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.