Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
SUGARS. DETERMINATION OF DRY MATTER CONTENT BY DESICCATION UNDER VACUUM.
Automaticky přeložený název:
Cukrů. Stanovení sušiny OBSAHU vysychání ve vakuu.
NORMA vydána dne 15.1.1984
Označení normy: UNE 34193:1984
Datum vydání normy: 15.1.1984
Kód zboží: NS-571485
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.5.1984
15.1.1984
15.3.1984
15.1.1984
15.1.1984
15.3.1984
Poslední aktualizace: 25.03.2024 (Počet položek: 2 885 931)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.