Norma UNE 34082:1976 15.3.1976 náhled

UNE 34082:1976

ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATES. TOTAL FAT.

Automaticky přeložený název:

Analytické metody pro čokolády. TOTAL FAT.



NORMA vydána dne 15.3.1976


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena346.70 bez DPH
346.70

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34082:1976
Datum vydání normy: 15.3.1976
Kód zboží: NS-571462
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Čokoláda

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.