Norma UNE 34076:1974 15.5.1974 náhled

UNE 34076:1974

ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATE. COMPOSITION INTERVALS AND TEST METHODS.

Automaticky přeložený název:

Analytické metody pro čokoládu. SLOŽENÍ intervalech a zkušebních metod.



NORMA vydána dne 15.5.1974


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena346.10 bez DPH
346.10

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34076:1974
Datum vydání normy: 15.5.1974
Kód zboží: NS-571456
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Čokoláda

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.