Norma STN EN 13191-1 1.11.2002 náhled

STN EN 13191-1 (560026)

Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov. Časť 1: Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).

Automaticky přeložený název:

Beztukové potraviny. Stanovení reziduí bromidů. Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů (Součástí normy je národní předmluva a znění normy je v jazyce Člena CEN / CENELEC).



NORMA vydána dne 1.11.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN EN 13191-1
Třídící znak: 560026
Katalogové číslo: 87271
Datum vydání normy: 1.11.2002
Kód zboží: NS-510358
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN EN 13191-1 (01.12.2001)

Anotace textu normy STN EN 13191-1 (560026):

Táto európska norma špecifikuje plynovo-chromatografickú (GC) metódu pre stanovenie rezídia bromidov vyjadrených ako anorganické bromidy v potravinách s nízkym obsahom tuku.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.