Norma STN EN 12396-1 1.2.2002 náhled

STN EN 12396-1 (560025)

Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu. Časť 1: Spektrofotometrická metóda.

Automaticky přeložený název:

Beztukové potraviny. Stanovení reziduí dithiokarbamátů a tiuramdisulfidu. Část 1: Spektrofotometrická metoda.



NORMA vydána dne 1.2.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN EN 12396-1
Třídící znak: 560025
Katalogové číslo: 80891
Datum vydání normy: 1.2.2002
Kód zboží: NS-508199
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN EN 12396-1 (01.06.1999)

Anotace textu normy STN EN 12396-1 (560025):

Táto európ. norma opisuje spektrofotometrickú metódu na stanovenie množstva rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidov, ktoré pri opísaných podmienkach uvoľňujú sírouhlík.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.