Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rye bread prepared by stepped heat sterilization for prolonged storage. Specifications
Automaticky přeložený název:
Žitný chléb připravený stupňovitým tepelnou sterilizací pro dlouhodobé skladování. Specifikace
NORMA vydána dne 1.7.1967
Označení normy: GOST 12583-67
Datum vydání normy: 1.7.1967
Kód zboží: NS-379453
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.82
Amd. 2.87
Amd. 12.91
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.05.2024 (Počet položek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.