Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 3: Tilting pressure braising pans, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 3: Vyklápěcí tlak dušení pánve, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.4.2007
Označení normy: DIN 18857-3:2007-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2007
Kód zboží: NS-188618
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 3: Kipp-Druckgarpfannen, Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 17.05.2024 (Počet položek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.