Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina.
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: ČSN EN 14177
Třídící znak: 560029
Katalogové číslo: 92087
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-144803
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení patulinu ve vybraných typech potravin (v čiré a zakalené jablečné šťávě a v jablečném protlaku) metodou kapalinové chromatografie s UV detekcí po přečištění na rozhraní kapalina/kapalina. Metoda byla validována v rámci mezilaboratorní studie
1.11.1997
1.12.1996
NEPLATNÁ
1.6.1999
1.11.1997
1.5.2003
1.11.1995
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 21.05.2024 (Počet položek: 2 903 039)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.