ASTM E1395-90(2017)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Low Heat Chilies

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.2.2017


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 287.70 bez DPH
1 287.70

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E1395-90(2017)
Datum vydání normy: 1.2.2017
Kód zboží: NS-676165
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ASTM E1395-90(2017) :

Keywords:
ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.