Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Test Method for Sensory Evaluation of Low Heat Chilies (Includes all amendments And changes 8/16/2017).
Automaticky přeložený název:
Standardní zkušební metoda pro Senzorické hodnocení nízké tepelné chilli
NORMA vydána dne 28.12.1990
Označení normy: ASTM E1395-90(1997)e2
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 28.12.1990
Kód zboží: NS-41607
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
low heat chilies, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)
1. Scope | ||||||
1.1 This test method describes standardized procedures for the sensory evaluation of heat in low heat chili peppers ranging from 200 to 2500 Scoville heat units. 1.2 This test method is intended as an alternative to the Scoville heat test (see ASTA Method 21.0 and ISO 3513), but results can be expressed in Scoville heat units (S.H.U.). 1.3 This test method does not apply for ground red pepper or oleoresin capsicums. 1.4 The values stated in SI units are to be regarded as the standard. 1.5 This standard does not purport to address all of the safety problems associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. Specific precautionary statements are given in Section 8. |
||||||
2. Referenced Documents | ||||||
|
Poslední aktualizace: 03.05.2024 (Počet položek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.